Carmen van Boven

Over CarmenCare

CarmenCare is de beauty salon van de Udense Carmen van Boven. Gestart in 2012. Vanuit een lang gekoesterde wens. De wens om te verzorgen. En te zorgen. De wens ook om dat professioneel maar tegelijk toegankelijk aan te pakken. Vandaar ook dat is gekozen voor de producten van Dr. Baumann.

En de wens tot slot om onderscheidend te zijn. Niet in het grote. Maar juist in het kleine. Door te zorgen voor verrassingselementen. In iedere behandeling. En telkens weer. Zodat iedere behandeling weer een klein, persoonlijk cadeautje wordt.

De salon

Professioneel, maar toegankelijk. Dat is de uitstraling die we de salon in 2012, bij de opening, mee hebben willen geven. Geheel in lijn met waar CarmenCare als beauty salon voor staat: professionele, maar voor iedereen toegankelijke verzorging.

Hoe dat er uit ziet?

Ruimtelijk. Rustgevend. Met kleine stijlelementen en ornamenten in het interieur die voor de accenten zorgen. Die de salon een uniek karakter geven. Een professionele salon. Dat vooropgesteld. Maar een salon vooral ook waar je je direct thuis voelt. En waar je ook graag weer terugkomt.