CarmenCare

Behandelingen

Bij CarmenCare kunt u voor alle reguliere behandelingen terecht die ook iedere andere professionele beauty salon u zal geven. Alle behandelingen ter reiniging en verzorging van de huid enerzijds en ter ontspanning van uzelf anderzijds. Gericht op mannen en vrouwen.

Het verschil met andere salons?

Dat zit hem in de benadering. CarmenCare combineert de professionele aanpak van een gevestigde salon met de persoonlijke behandeling van de thuissalon. U krijgt alle aandacht. Daar kunt u van op aan. En meer dan dat. U verlaat de salon als herboren.

En dat zit hem in de behandeling zelf. In de producten. En in de techniek. Absoluut. Maar dat zit hem vooral ook in de kleine dingen daarnaast. De mensenmens Carmen. De sfeer. De extraatjes die geen enkele behandeling hetzelfde maken.

Dus … heeft u al zin in een schoonheidsbehandeling of massage?

Gezichts behandeling

Iedere huid is anders. Droog, gevoelig, rijp, vet, enz. Feit is dat je huid het beste gedijt als dat product wordt gebruikt dat volledig is afgestemd op de uiterlijke en innerlijke kenmerken ervan. CarmenCare stemt daarom als vanzelfsprekend iedere behandeling af op het huidtype. Om die uiterlijke en innerlijke kenmerken van de huid te bepalen, wordt de huid geanalyseerd. Uit die analyse volgt tevens een advies over hoe u de huid na de behandeling het best zelf kunt blijven verzorgen.

Afspraak maken

Harsen


Haargroei is niet alleen een lichamelijk verschijnsel, het kan ook psychisch zijn weerslag hebben op uw gesteldheid; met name als het op ongewenste plekken groeit. Je hebt diverse technieken van ontharen. Harsen is een techniek die afrekent met ongewenste haargroei, die zorgt dat haartjes op je lichaam voor langere tijd wegblijven. CarmenCare heeft zich bekwaamd in het harsen omdat schoonheid en een goed gevoel over jezelf altijd onverbiddelijk verbonden zijn met een gladde huid.

Afspraak maken

Manicure


Uw visitekaartje? Dat zijn uw gezicht, handen en voeten. Deze verdienen daarom de beste verzorging. Wij zorgen ervoor dat de eerste indruk die men van u krijgt goed en verzorgd is. Tijdens de manicure behandeling worden de nagels zeer nadrukkelijk verzorgd. We reinigen de nagels en brengen de nagelriemen weer in optimale conditie. We eindigen de manicure behandeling met het masseren en hydrateren van de handen. En indien gewenst lakken we de nagels.

Afspraak maken

Lichaams massage

Een lichaamsmassage brengt uw lichaam tot volledige rust. Daarbij worden uiteraard ook de knopen in uw lichaam getraceerd en aangepakt, zodat uw lichaam ook letterlijk ontspant. Knopen zijn namelijk niets meer dan samengebalde stressplekken in het lichaam. Eigenlijk zou iedereen zo nu en dan eens moeten genieten van een heerlijke lichaamsmassage. Een massage van de nek, de schouders, de rug en de benen bevrijdt het lichaam van alle stress en zorgen van alledag.

Afspraak maken